Over Forum Schonekeer

Over Forum Schonekeer

Forum Schonekeer in Lauwe is een duurzaam en uniek inbreidingsproject van 41 woonunits

Het woonproject omvat 11 ééngezinswoningen (3, 4 of 5 slaapkamers) in een combinatie met halfopen en gesloten bebouwing, alsook 30 appartementen. Deze 30 appartementen zijn onderverdeeld in twee verschillende gebouwen. 10 woonunits aan de Schonekeerstraat en 20 woonunits ter hoogte van de Lauwbergstraat. In beide is er keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers.

Naast een eigen gezinswoning of appartement met een eigen tuin en terras, hebben alle bewoners ook nog een groen binnenhof die ze met de andere bewoners delen. Het groen binnenhof is een plek waar mensen elkaar ontmoeten en waar kinderen veilig kunnen spelen.

De volledige site is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Dit biedt de mogelijkheid om 1, 2, 3 wagens per gezin veilig en droog te gaan stationeren. Bij de gezinswoningen is er zelfs een rechtstreekse toegang van de dubbele garage met bering naar de woning!

Dit unieke project ligt tussen de Lauwbergstraat en Schonekeerstraat te Lauwe. Het project is gelegen op amper 5km van stad Kortrijk, ideaal voor bewoners die willen genieten van stedelijkheid in een groene omgeving en mee geloven in Forum Schonekeer.

Forum Schonekeer is een plek om te wonen, een thuis voor jong en oud.

Benieuwd naar de indeling van de garages, klik dan hier.

 

Download onze infobrochure

Architectuur

Architect Pol Vandamme besteedt bij het ontwerp de nodige aandacht aan het duurzaam inrichten van dit woongebied. Zuinig ruimtegebruik, kwalitatieve architectuur en woningdifferentiatie vormen hierbij belangrijke aandachtspunten. Hij combineert verschillende woontypologieën die beantwoorden aan de woonbehoeftes en prijsklasse van verschillende mensen. Woningen voor jonge gezinnen in combinatie met appartementen zorgt voor een leeftijdsmix.

Modelwoning

De 1e afgewerkte woning is te bezichtigen tot 15 maart. Daarna trekken de nieuwe eigenaars in hun nieuwe woonst.

Bel vrijblijvend Louise voor een bezoekje, nu het nog kan.

Bel 0475/74 38 61

Mis deze kans niet!

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie