Over Forum Schonekeer

Over Forum Schonekeer

Forum Schonekeer in Lauwe is een duurzaam inbreidingsproject van 41 woonunits. Naast een eigen gezinswoning of appartement met een kleine tuin en terras, hebben alle bewoners ook nog een groenzone die ze met de andere bewoners delen. De volledige site is voorzien van een ondergrondse parkeergarage. Hiermee willen we de wagens zoveel mogelijk ondergronds plaatsen. Het groene binnenplein houden we autoluw. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kinderen veilig kunnen spelen.

Dit unieke project ligt tussen de Lauwbergstraat en Schonekeerstraat te Lauwe. Het project is gelegen op amper 5km van stad Kortrijk, ideaal voor bewoners die willen genieten van stedelijkheid in een groene omgeving en mee geloven in Forum Schonekeer.

Het woonproject omvat 11 ééngezinswoningen in een combinatie van halfopen en gesloten bebouwing, alsook 30 appartementen. Deze 30 appartementen zijn onderverdeeld in twee verschillende gebouwen. 20 woonunits ter hoogte van de Lauwbergstraat en 10 woonunits aan de Schonekeerstraat. In beide is er keuze uit 2, 3 of 4 slaapkamers.

Snelle beslissers hebben eerste keuze voor garageplaats en kunnen eveneens nog kleine wijzigingen aan het ontwerp aanbrengen.

Forum Schonekeer is een plek om te wonen, een thuis voor jong en oud.

 

Download onze infobrochure

Architectuur

Architect Pol Vandamme besteedt bij het ontwerp de nodige aandacht aan het duurzaam inrichten van dit woongebied. Zuinig ruimtegebruik, kwalitatieve architectuur en woningdifferentiatie vormen hierbij belangrijke aandachtspunten. Hij combineert verschillende woontypologieën die beantwoorden aan de woonbehoeftes en prijsklasse van verschillende mensen. Woningen voor jonge gezinnen in combinatie met appartementen zorgt voor een leeftijdsmix.

Modelwoning

Ook benieuwd naar onze modelwoning?

Deze woning heeft 4 slaapkamers, een ruime badkamer met douche en bad, tuin en terras... en veel meer! Bekijk het filmpje hieronder.

Een kijkje nemen ter plaatse? Bel vrijblijvend Louise voor een bezoekje 0475/ 74 38 61

Mis deze kans niet!

Interesse?

Laat hier uw email adres na en wij bezorgen u alle informatie